KAS 'Klimaat&Kassenbouw' live

22-09-2017    09:30   |    KAS TuinbouwCommunicatie

De nieuwste uitgave van KAS, die vorige week door de bus viel, staat nu ook online. De uitgave kan op computer, tablet of smartphone worden doorgebladerd én het is mogelijk om zelf pdf's van artikelen te maken.

Thema in dit nummer is klimaat & kassenbouw. De cover wordt gesierd door Dick Kooij en W.P. van den Berg van Gerbera United, die ook een uitgebreid interview geven. Binnen het thema klimaat & kassenbouw wordt onder meer aandacht besteed aan speciale kassen in het Midden-Oosten waar kan worden geteeld onder extreme omstandigheden. Ook vertelt KE GrowAir over de waarde van een optimale homegene luchtverdeling en licht Porta Nova de keuze voor specifieke klimaatschermen in de nieuwbouw toe. En hoe kansrijk is bio-energie in de glastuinbouw?

Verder sprak KAS met Peter Maes over het 50-jarige jubileum van Koppert Biological Systems, wordt vooruit geblikt op de Dutch Agri Food Week in oktober en komt de aanpak van meeldauw in rozen aan bod. Enkele 'founding fathers' van Benefits of Nature vertellen over de resultaten tot nu toe, Rabobank Westland roept toeleveranciers op om meer samen te werken en het Zwiterse ClimeWorks haalt CO2 uit de buitenlucht voor de teelt van groenten.

Dit alles en nog veel meer valt te lezen in de nieuwste uitgave van KAS. Bekijk de online uitgave hier. Ontvangt u de papieren versie van KAS nog niet, maar wilt u toch een abonnement? Mail dan naar redactie@spam-protecttuinbouwcommunicatie.nl voor de mogelijkheden. Wie zich abonneert ontvangt nu een gratis KAS Powerbank!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Cardol naar Demokwekerij

Erwin Cardol wordt met ingang van 1 maart 2018 de nieuwe directeur van Demokwekerij Westland. Hij volgt Peet van Adrichem op, die zich...