'Experience' paprika bij De Ruiter

18-06-2018    09:38   |    Goedemorgen

Sinds de opening van het De Ruiter Experience Center in maart, heeft De Ruiter daar veel enthousiaste bezoekers vanuit de gehele wereld mogen ontvangen. Tot op heden waren dat vooral professionals met een interesse in onder- stammen en tomatenrassen. Maar vanaf vandaag kunnen ook telers, retailers, adviseurs en planten- kwekers bij De Ruiter terecht voor paprika’s.

Beleef het in Bleiswijk
Het De Ruiter Experience Center biedt bezoekers een ware ‘experience’ met de De Ruiter Garden, waar meer dan 300 tomatenrassen in een belichte en traditionele kas te zien zijn, en de De Ruiter Market. In de De Ruiter Market kunnen bezoekers in een supermarkt setting verschillende rassen en hun houdbaarheid zelf bekijken. Maar ook in de ontvangstruimtes en zalen valt genoeg te beleven in het De Ruiter Experience Center. 

Samples van alle paprikarassen
Veel bezoekers gaven te kennen zeer geïnteresseerd te zijn in het paprika-assortiment van De Ruiter, vooral omdat die de afgelopen jaren uitgebreid is met een aantal succesvolle nieuwkomers. Daarom treft u, gedurende het seizoen, nu ook de belangrijkste commerciële rassen én proefrassen met veel potentie in het geblokte en zoetpunt segment in de De Ruiter Market. U kunt daar al die rassen zelf bekijken en beoordelen. Uiteraard is sampling, evenals bij tomaten, ook mogelijk voor deze paprikarassen.

Bezoek het De Ruiter Experience Center
U kunt het De Ruiter Experience Center natuurlijk zelf bezoeken. Maak gerust een afspraak door een e-mail te sturen naar: drs.demotom@monsanto.com of contact op te nemen met uw accountmanager van de Ruiter. Het adres is Narcissenweg 2- 4, 2665 NA, Bleiswijk. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

What's your flavour?

Aardbei, citroen, chocolade? Of misschien ijs met tomaten of paprikasmaak? Wij laten onze eigen Goedemorgen haan proeven. Trouwens als je...

Veranderende energiewereld

“De energietransitie is al enige tijd in volle gang en daarom is het juist nu zo belangrijk om in te stappen”, stelt Marina Lammers. Ze is...