Nieuwe promofilm Westland

07-12-2017    09:16   |    Goedemorgen

Gisteren hadden bezoekers aan Westland Event de primeurr; ze kregen de nieuwe promofilm van het Westland te zien. Deze promofilm is gemaakt door Blitz Projects en bevat onder andere beelden van het nieuwe World Horti Center en het innovatieve Westland.

De film hier hier te bekijken. Het jaarlijkse event van Gemeente Westland bracht ruim 700 bezoekers uit de brede tuinbouwsector bijeen. Thema dit jaar was internationale kansen en samenwerking.

Bij Royal FloraHolland deelden Westlandse bedrijven zoals Rijk Zwaan, KUBO en Ter Laak Orchids hun kennis met mede-ondernemers. Maar ook sprekers van buiten Westland kwamen langs zoals Michiel Muller, oprichter van het succesvolle e-commerce bedrijf Picnic. Wageningen Universiteit benadrukte het belang van het delen van kennis in de glastuinbouw.

Tot slot stond jong talent centraal en passeerden alle nieuwe initiatieven zoals World Horti Center, Horti Heroes en de samenwerking met universiteiten (Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit) en Hogeschool InHolland de revue.

Over Westland Event
Het Westland Event wordt georganiseerd door de gemeente Westland en Rijk Zwaan. Als toonaangevende glastuinbouwgemeente wil Westland een platform bieden waarop overheden, ondernemers en onderwijs elkaar kunnen ontmoeten en verbindingen kunnen leggen ten behoeve van de glastuinbouwsector. Gezien de grote belangstelling voor het evenement voorziet de combinatie van inspiratie, informatie en ontmoeting in een behoefte. Elk jaar staat een thema centraal. Dit jaar was dat internationaal ondernemen en samenwerken.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Aalsmeer uit de lucht

Een van onze redacteuren stapte onlangs in het vliegtuig en had een prachtig uitzicht over de Greenport Aalsmeer. Omdat we dit kassengebied...

Nieuw violenmerk: Do it right

Syngenta FloriPro Services heeft haar complete violen collectie gebundeld in een gloednieuw merk: Do it right. Het merk biedt violen van een...

Social media: Van Veldhoven

Elke dag zetten we op deze plek een mooi, bijzonder of treffend bericht uit de social media van de tuinbouwsector centraal. Deze keer: Van...