15 februari: banenmarkt World Horti Center

15 februari: banenmarkt World Horti Center

Donderdag 15 februari organiseert World Horti Center voor de tweede keer een banenmarkt. De banenmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen, van MBO, HBO en WO studenten tot werkzoekenden en andere geïnteresseerden. Tijdens de markt zijn meer dan 60 bedrijven uit verschillende sectoren aanwezig in World Horti Center. Ook worden er verschillende workshops georganiseerd door UWV Haaglanden.

Op de banenmarkt in World Horti Center is natuurlijk een mooie afspiegeling van bedrijven die opereren in de glastuinbouwsector te vinden, maar ook andere sectoren ontbreken niet. Denk hierbij aan handel, zorg, retail, consultancy, overheid, techniek en ICT. Puck van Holsteijn, directeur World Horti Center kijkt uit naar de tweede editie van de banenmarkt en hoopt veel bezoekers te zien. ‘Vorig jaar bleek de eerste editie een groot succes, nu is het zaak dit te evenaren of nog beter er overheen te gaan. Ik hoop veel mensen uit de regio te zien, maar ook van daarbuiten. We hebben een mooi aanbod bedrijven staan, ook zijn er interessante workshops te volgen. Uiteraard zijn zowel toegang tot de banenmarkt als deelname aan de workshops gratis’ aldus van Holsteijn.

Wanneer, workshops en waar
De banenmarkt in World Horti Center wordt georganiseerd op donderdag 15 februari, adres: Europa 1, Naaldwijk. Hier wordt de markt om 13.00 uur geopend en duurt tot 16.00 uur. World Horti Center is gemakkelijk te bereiken per auto vanaf de A4 en A20, ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig, mensen uit de buurt wordt gevraagd op de fiets te komen.

UWV Haaglanden organiseert tijdens de banenmarkt verschillende workshops: ‘Presenteer jezelf met vertrouwen’ en ‘Hoe maak ik de overstap naar een ander beroep?’. Ook zijn er professionals van UWV, Leerwerkloket en Regionaal Mobiliteitsteam aanwezig om te helpen bij vragen. Bezoek aan de banenmarkt inclusief workshops is gratis. Meer informatie over de deelnemende bedrijven en workshops is te vinden op https://www.worldhorticenter.nl/events/banenmarkt/. Interesse om deel te nemen als bedrijf? Kijk dan ook op de website voor inschrijving.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meest gelezen