Heb jij je al aangemeld voor de Trade Fair Aalsmeer?

Heb jij je al aangemeld voor de Trade Fair Aalsmeer?

Drie dagen lang is het veilingterrein van Royal FloraHolland Aalsmeer hét epicentrum van de sierteeltsector. Van 9 tot en met 11 november is daar Trade Fair Aalsmeer: twee megagrote hallen vol bloemen, planten, noviteiten, innovaties en producten voor de sierteelt. Ruim 600 exposanten presenteren hun nieuwste trends in bloemen en planten. Royal FloraHolland verwacht 18.000 bezoekers uit meer dan 50 verschillende landen.

Bezoekers van de grootste sierteeltbeurs van Europa zijn beslissers van importeurs, exporteurs, transporteurs, supermarkten, tuincentra, bouwmarkten en bloemisten. Ook veredelaars, kwekers, media, toegevoegde waarde bedrijven komen naar de beurs. Vorig jaar was een derde van het bezoek van internationale herkomst.

Divers programma
Tijdens Trade Fair Aalsmeer is er zowel een programma op de beursvloer als enkele side events zoals Secret Garden en GTC Days van Waterdrinker. In het Royal FloraHolland House (standnummer 11.24/C1) is op woensdagmiddag 15.00 uur de uitreiking van Greenovation Award, de prijs voor het beste duurzame concept of product.

"Op woensdag en donderdag organiseren we van 11.00 tot en met 12.00 uur een Meet & Greet met de ‘In the picture kwekers’. Deze kwekers hebben geen stand maar wel een interessant product dat ze presenteren in de ‘In the Picture stand’. Op onze website tref je de laatste versie van het programma en zie je wat er nog meer wordt georganiseerd tijdens deze drie dagen."

Lees hier hoe je je kunt aanmelden

 

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie