Open dagen Schreurs

Open dagen Schreurs

Rozen en gerbera veredelaar en vermeerderaar Schreurs organiseert open dagen voor professionele telers en andere geïnteresseerden van 7 tot en met 11 november 2022. Vertegenwoordigers staan klaar om bezoekers te ontvangen.

Schreurs organiseert de open dagen op het hoofdkantoor in De Kwakel. Het gehele nieuwe assortiment, voor zowel rozen als gerbera’s, wordt gepresenteerd. Daarnaast kunnen ook bekende rassen zoals Red Naomi! en Kimsey bewonderd worden. Klanten kunnen de huisshow van 08:00 tot 18:00 uur bezoeken. Melchior Moen, commercieel directeur, verwacht een groot aantal bezoekers: “Ondanks de onzekerheden in de huidige wereld, hebben wij de ambitie om samen met onze klanten te groeien naar een gezonde toekomst.”

In het afgelopen jaar is het Schreurs verkoopteam flink uitgebreid. De drie nieuwe vertegenwoordigers zijn Frank de Boer, Tristan Koop en Arthur Kramer. Ook zij staan klaar om bezoekers te assisteren en te informeren over de laatste ontwikkelingen.

Wil je van tevoren een afspraak maken voor een bezoek? Dat kan door te mailen naar jouw contactpersoon bij Schreurs of naar Corina Lek via corina.lek@schreurs.nl.  

Datum:     7 t/m 11 november 2022
Tijd:        08:00 tot 18:00 uur
Locatie:     Hoofdweg 81, De Kwakel

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie