Vier de Lente Award

Vier de Lente Award

Tijdens de Tweede editie van het Vier de Lente Festival dat afgelopen vrijdag werd gehouden te midden van de tulpenvelden in Hillegom, is aan Rianne van der Hulst de Vier de Lente Award uitgereikt.

Rianne van der Hulst is werkzaam als Beleidsmedewerker/ Projectleider bij de KAVB waar ze zich inzet voor jonge ondernemers en werknemers in de bloemen- en bollensector en op het terrein van duurzaamheid. Daarnaast is zij ook nauw betrokken bij het familiebedrijf Hulstflowers waar zij allerlei taken vervult. Door haar uitzonderlijke inzet voor de sector, de bloembollenstreek en de jongeren is deze Award dit jaar aan haar uitgereikt. Vorig jaar is de Award uitgereikt aan De Bollenjongens, nu te zien op RTL Z.
 
Het Vier de Lente Festival wordt georganiseerd om jongeren te enthousiasmeren voor de sierteeltsector. ’s Morgens kwamen zo’n 250 leerlingen van basisscholen uit de Bollenstreek naar het festival. Het festival wordt gehouden op een bijzondere locatie in de bloembollenstreek en wordt georganiseerd door streekgenoten – zoals de Bollenjongens. Tijdens het festival komt de bollensector samen met een ander fantastisch Nederlands exportproduct: dancemuziek!

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie