Trade Fair Rijswijk: wat is er zoal te doen?

Trade Fair Rijswijk: wat is er zoal te doen?

Naast netwerken met kwekers, collega’s en accountmanagers van Royal FloraHolland is er meer te doen, te zien en te leren op Trade Fair Rijswijk. Het programma is bekend voor de beurs die plaatsvindt op 15 en 16 maart in de Broodfabriek in Rijswijk. Lees wat je er onder andere kunt meemaken.

Wil jij gemakkelijk en snel bestellen op gegarandeerd aanbod? Sluit dan aan in de interactieve Floriday Explorer workshop. Zo zoek je vanaf nu gemakkelijk in het diepste en breedste assortiment bloemen, planten en hardware. We nemen je tijdens de workshop mee in drie Floriday functies: favorieten selecteren, assortiment beheren en inspiratie opdoen. Deze workshop is op woensdag 15 maart om 10.00 uur en op donderdag 16 maart om 13.00 uur in de Trade Fair Rijswijk Presentatie Dôme.

Onze nieuwste dienst Select Delivery voor kopers kan niet ontbreken op Trade Fair Rijswijk. Ontdek hoe handig deze dienst is, want je bepaalt vanaf nu zelf je bezorgmoment. Het eerste beschikbare tijdvak is voor de Klokvoorverkooptransacties: deze ontvang je tussen 6.00 en 8.00 uur in je box. Meer weten? Op woensdag 15 maart om 11.00 uur is er een presentatie in de Trade Fair Rijswijk Presentatie Dôme.

Lees hier verder

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie