VGB symposium Duurzaamheid

VGB symposium Duurzaamheid

De wereld is in transitie. Je kunt er niet meer omheen. Europa stuurt aan op zero emissie in 2050, maar veel retailers stellen nu al reductiedoelen voor de kortere termijn. Daarnaast moeten beursgenoteerde bedrijven (lees: onze grote afnemers) over dit jaar -2024- al hun eerste CSRD-rapportage opstellen en zullen grote spelers onder onze leden het jaar erop moeten volgen met de eigen CSRD-rapportage.

"Dat dit impact zal hebben op ons allen en onze gehele productieketen is wel duidelijk. Maar wát betekent dit concreet voor u als bedrijf? Op dinsdagmiddag 16 april hopen wij u hierop een antwoord te geven tijdens ons VGB Symposium ‘Samen werken aan Duurzaamheid in de Sierteeltsector’ in de Tech Campus De School te Roelofarendsveen", aldus de VGB.

Aan de hand van een vijftal bekende sprekers zullen deelnemers, vanuit de samenwerkende sectororganisaties Floridata, FSI, Royal FloraHolland en VGB, worden meegenomen in de actuele ontwikkelingen op het gebied van toeleveringseisen, wet- en regelgeving, verduurzaming, sectorale standaarden en duurzaamheidstools. Als VGB-lid krijg je voorrang op dit event, maar vol is vol.

Geïnteresseerd? Meld je dan direct aan via deze link.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie