Zestal veredelaars bundelt krachten met FlowerTrials

Zestal veredelaars bundelt krachten met FlowerTrials

Nog slechts twee weken tot FlowerTrials 2024, waar ABZ Seeds, Brandkamp, Hem Genetics, Hortinno, Schoneveld Breeding en Takii Europe klaar staan om zowel professionals als liefhebbers te verwelkomen en hun nieuwste veredelingsinnovaties te onthullen op Breeders Avenue. De spanning hangt in de lucht terwijl de deelnemende bedrijven zich voorbereiden op dit jaarlijkse topevenement, waar vakgenoten samenkomen om de nieuwste trends te ontdekken en de toekomst van de sierteelt vorm te geven.

Brancheorganisatie Fleuroselect zal haar recent bekroonde variëteiten tonen: FleuroStar Mandevilla Sundaville Double Blush Pink en Gouden Medaille winnaars Lobelia erinus F1 Masterpiece Blue with eye en Coreopsis tinctoria Corusco Cream-Red, samen met vijf veelbelovende inzendingen voor de FleuroStar-competitie van dit jaar.

Kom naar Breeders Avenue, de one-stop bestemming, van 11 tot 14 juni voor FlowerTrials. Je krijgt de kans om baanbrekende plantenveredeling, teelttechnieken en opkomende trends uit eerste hand te verkennen. Breeders Avenue is te vinden aan de Mijnsherenweg 23 in Kudelstaart.

Een paar van de highlights:

  • De Summer Breeze-serie van ABZ Seeds biedt semi dubbele bloemen in de variëteiten Cherry Blossom, Snow en Rose, bloeiend van de zomer tot de herfst.
  • Fuchsia Jollies Melun van Brandkamp is een moderne fuchsia met fel rood/blauwe bloemen, die snel een vaste waarde zal worden in fuchsia-assortimenten.
  • Hem Genetics' F1 Antirrhinum DoubleShot Yellow Red Heart - DoubleShot leeuwenbekken zijn hoge (60 cm), stevige planten met opvallende dubbele bloemen, ideaal voor perken of containers.
  • Hortinno's Lime Peach & Green uit de Lime-collectie biedt de langst bloeiende azalea in Peach Fuzz, de Pantone-kleur van 2024.
  • Illusia F1, de nieuwste veredelingsprestatie van Schoneveld Breeding, heeft een werkelijk unieke en opvallende bloemvorm met charmante details zoals een klein baardje.
  • Takii Europe's Tropaeolum minus 'Baby Yellow' heeft grote enkele bloemen en donkergroene bladeren. Door zijn compacte formaat is het geschikt voor de productie van potplanten.
  • FleuroStar-winnaar 2023/2024 Mandevilla Sundaville Double Blush Pink is de eerste stabiele, dubbelbloemige Mandevilla, uniek op de markt en een echte blikvanger dankzij het hoge contrast tussen de bloemen en de smaragdgroene bladeren.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie