Mega poster EK Voetbal komt eraan: doe ook mee!

Mega poster EK Voetbal komt eraan: doe ook mee!

Net als bij alle voorgaande EK's en WK's Voetbal verschijnt ook komende maand de HortiSoccer muurposter weer met daarop het complete wedstrijdschema en de mogelijkheid om alle uitslagen in te vullen. Het is de officiële EK-poster voor de tuinbouwketen in Nederland wordt breed verspreid onder alle bedrijven en medewerkers in de sector, onder andere doordat deze wordt meegezonden met KAS Magazine.

Dit jaar verscheen de Horti Grandprix muurposter van Hortibiz News & Media al. Net als deze Formule 1 poster, zal de EK Voetbal poster straks in alle kantines, kantoren en werkplaatsen worden opgehangen zodra de oranjegekte in de tuinbouw losbarst. Volgens bondscoach Ronald Koeman maakt Nederland grote kans om minimaal de halve finales te halen, dus de verwachtingen zijn hoog gespannen...

Bedrijven kunnen deelnemen aan de poster met een voetbaltenue in de kleuren van het bedrijf, voorzien van het eigen logo. Er zijn op dit moment nog enkele mooie posities op de poster beschikbaar. Interesse om te mee te doen? Bel of mail Aad Tijsen van Hortibiz News & Media voor vrijblijvende info: tel. 06 2375 7240 / aad@hollandhortimedia.nl.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie