Maarten Huisman nieuwe host bij Flower Circus

Maarten Huisman nieuwe host bij Flower Circus

Door het groeiend aantal opdrachten en presentaties was Flower Circus op zoek naar versterking van het huidige team. Per april zal Maarten Huisman Flower Circus gaan versterken. Op 26 en 27 maart zal Maarten al acte de préséance geven tijdens Florevent in Parijs.

Flower Circus vertegenwoordigd op deze toonaangevende bloemistenbeurs meerdere vooraanstaande kwekers en veredelaars uit de sierteeltsector. In de kleurrijke en in het oog springende stand worden bezoekers geïnformeerd, maken zij kennis met nieuwe producten en maakt Max Hurtaud ter plekke inspirerende creaties.

Blijmaker pur sang
"Maarten is, naar hij zelf zegt een echte ‘blijmaker’, iets wat naadloos aansluit bij de visie van Flower Circus. Na een carrière van ruim 12 jaar als PR-manager van ’s werelds grootste orchideeënveredelaar koos Huisman in 2023 voor een nieuw pad. Zijn kennis en interesse over de botanische wereld gaat veel verder dan de orchidee. Deze kennis deelt hij sinds kort in zijn eigen blog en hij zal zich voor Flower Circus in gaan zetten op o.a. beurzen en shows. Ook zal hij (video)presentatie klussen voor zijn rekening gaan nemen", zo laat Flower Circus-directeur John Elstgeest weten.

"Er is zoveel te vertellen over bloemen en planten en de achterliggende sector, daarom ben ik heel blij de samenwerking met Flower Circus te zijn aangegaan", aldus een enthousiaste Maarten Huisman. Flower Circus is de verbindende schakel tussen veredelaars, kwekers, bloemisten, stylisten en arrangeurs. Met het platform bieden wij een wereld aan kennis, inspiratie en innovatie.
"Met Flower Circus delen wij kennis en kunde op een laagdrempelige en informatieve wijze. Om zo onze gezamenlijke passie van ’s werelds mooiste business, de sierteeltsector onder de aandacht te brengen", aldus Elstgeest. 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie