Modiform trekt in WHC

Modiform trekt in WHC

Modiform is verheugd om de opening van het nieuwe kantoor in het World Horti Center (WHC) in Naaldwijk aan te kondigen, om op die manier een nog actievere rol te kunnen spelen bij de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de glastuinbouw. Het WHC is het kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw. Hier vinden internationale professionals en partijen elkaar om samen een betekenisvolle rol te vervullen in het vergroenen van de wereld.

John van der Maarel, Sales Director Modiform: “Door deel uit te maken van het World Horti Center nemen we het voortouw om samen te werken met andere marktleiders in de glastuinbouw. Daarnaast kunnen we onze collega’s, onze klanten en partners hier uitnodigen om deel uit te maken van de innovatieve en spannende ontwikkelingen binnen het WHC. Hier wordt op een unieke internationale manier samengewerkt tussen ondernemers, onderwijs, onderzoekers en de overheid.” Martin van Dijk, Martijn de Bruijn en Joyce Langeslag werken voornamelijk op het nieuwe kantoor in Naaldwijk.
 
Modiform is sinds vorig jaar ook partner van het I-Grow paviljoen, waar toonaangevende indoor farming bedrijven zich presenteren aan de duizenden internationale professionals die WHC bezoeken. Modiform laat met een informatieve display zien hoe verpakkingen een product kunnen laten groeien.
 
Modiform ondersteunt, faciliteert en ontwikkelt eenvoudige en complexe oplossingen voor verpakkingsvraagstukken en voegt zo waarde toe in de keten. Duurzaam denken en doen zit in de genen van dit familiebedrijf. Modiforms duurzame speerpunten komen samen in de Closed Loop Commitment. De materialenkringloop kan en moet gesloten worden. Met het inzetten van het juiste materiaal en productietechnieken wordt de druk van producten op het milieu verlaagd. De Closed Loop Commitment bestaat uit vele bouwstenen: van het delen van kennis tot het maken van gerecyclede én recyclebare producten van kunststof en alternatieve materialen zoals papierpulp voor de ecoExpert-producten. Hiertoe richt Modiform zich op samenwerking met diverse ketenpartijen. Van veredelaar en tuinder tot handel en retail. Modiform haalt materialen op uit de maatschappij en upcyclet deze tot hoogwaardige en onderscheidende producten en vernieuwende concepten.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie