Nieuwe voorzitter voor Orchidee Nederland

Nieuwe voorzitter voor Orchidee Nederland

Met ingang van maart 2023 is Jan Willem Griep aangesteld als voorzitter Orchidee Nederland. Hiermee volgt hij Arnold Hordijk op. Als voorzitter zal Griep de orchideeënsector helpen haar ambities op het gebied van energie, gewasbescherming, verpakking, footprint en promotie waar te maken.

Griep is directeur Syngenta Nederland en heeft de afgelopen jaren meerdere directiefuncties in de tuinbouwsector vervuld, waaronder bij de Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland (VBN), Floriade Almere en Rabobank. “Orchidee Nederland toont wat ondernemers door intensieve samenwerking kunnen bereiken. Daarmee is zij een voorbeeld voor de sector. Tegelijkertijd leven we in zeer uitdagende tijden en moet er op diverse fronten extra inzet geleverd worden. Ik lever daar graag mijn bijdrage aan”, aldus Jan Willem Griep.

Joost van Adrichem, directeur Phalaenova en stuurgroeplid Orchidee Nederland: “Wij zijn erg blij dat Jan Willem als ervaren bestuurder Orchidee Nederland komt versterken. De sector staat voor een aantal grote uitdagingen. Vanuit Orchidee Nederland zien we kansen in het organiseren van shopperactivaties en trademarketing trajecten. Daarnaast willen we onze achterban ondersteunen in het behalen van de verschillende uitdagingen op het gebied van duurzaamheid.”

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie