Tuinbouw onboarding cursus bijna van start

Tuinbouw onboarding cursus bijna van start

Als nieuwkomer in de tuinbouwsector kan het allemaal wat overweldigend zijn, de terminologie, verschillende technieken, soorten bedrijven en processen. Want was is opkweek nu eigenlijk, hoe gaat veredeling precies in z'n werk en wat is die druppelaar waar je collega het steeds over heeft? Of je nu bij een toeleverancier, de bloemenveiling of een kweker werkt of binnenkort aan de slag gaat, de Nederlandse tuinbouw is een complex geheel.

World Horti Center helpt je graag de sector beter te begrijpen en organiseert eind oktober de onboarding cursus IntoTuinbouw. De cursus is speciaal gericht op mensen die in de tuinbouwsector (gaan) werken, maar de sector niet goed kennen. Tijdens de cursus word je in één week tijd volledig ondergedompeld in de wondere wereld van de tuinbouw. Zo worden er iedere ochtend interessante thema's behandeld in World Horti Center, denk hierbij aan kassenbouw, veredeling, plantfysiologie, ketenmanagement, coöperaties, klimaatbeheersing en marketing. In de middag staan er locatiebezoeken op het programma en ga je langs bij toonaangevende bedrijven in de sector. In een week tijd krijg je alle ins en outs te horen en weet je precies waar je collega's het over hebben als ze praten over een druppelaar.

Deelnemen?
IntoTuinbouw gaat maandag 31 oktober van start en duurt tot en met vrijdag 4 november, iedere dag van 08.00 tot 17.00 uur. De kosten zijn €1.850,- per deelnemer, dit bedrag is exclusief BTW, maar inclusief studiemateriaal, catering en een afsluitende borrel op de vrijdagmiddag. Er is nog een aantal laatste plekken beschikbaar, meld je dus snel aan. Meer weten over de cursus of wil je jezelf aanmelden? Stuur een e-mail naar training@worldhorticenter.nl. Let op: er is plek voor maximaal 8 deelnemers, vol is vol.

Bron: Goedemorgen

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie