Greencre8 ontwikkelt traydeksel Rose Decooz

Greencre8 ontwikkelt traydeksel Rose Decooz

Het bedrijf Greencre8 dat alom bekendheid geniet door haar creatieve concepten met levende bloembollen, bloemen en planten heeft nu een nieuwe productlijn gelanceerd op basis van zijdenbloemen, Rose Decooz.

De zijden rozenknoppen, inclusief draadstukken om de rozen op te steken, zijn vanaf nu in verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleuren van Rose Decooz worden juist nu geïntroduceerd met vele thema’s en landenkleuren, leuk in de tijd waarin het EK voetbal voor de deur staat. De rozen worden verpakt in bestaande 200 serie fusten waarvoor in samenwerking met de horti divisie van Paardekooper een mooie traydeksel is ontwikkeld. Deze opvallende en creatieve verpakking is bedoeld voor de groothandel die daarmee bloemisten en tuincentra kunnen beleveren.

“Met Marcel van der Knaap van Paardekoopers horti divisie heb ik lekker kunnen sparren om onze ideeën verder uit te laten werken. We hadden al snel wat traydeksel concepten en na een paar aanpassingen hebben we een fantastisch mooi en praktisch eindproduct gerealiseerd”, aldus Richard Grootscholten van Greencre8. “ Door te werken met bestaande trays kunnen we makkelijk wisselen met aantallen, de deksel past op iedere 200 serie fust”.

Paardekoopers accountmanager Marcel van der Knaap is ook trots op het eindresultaat: “door een mooie roosvorm uit de deksel te stansen heeft de koper direct zicht op wat er in de verpakking zit. En door die stansvorm is er ook geen extra plasticvenster nodig, wel zo duurzaam.”

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie