Succesvolle PR-events in vier Europese steden

Succesvolle PR-events in vier Europese steden

Met groene planten en kleurrijke bloemen om je heen is het leven een stuk prettiger. Meer natuurlijk groen in de stad geeft de inwoners schonere lucht. In huis of op je werk zorgen bloemen en planten voor gezonde energie en een positieve stemming. Het is een boodschap die steeds meer aandacht krijgt en niet vaak genoeg kan worden uitgedragen.

Hoe kun je de consument die boodschap vooral zelf laten ervaren. De lokale PR-bureaus in vier landen kregen de opdracht om met concepten te komen, passend bij het land, de cultuur en de mensen. Doel: organiseer een event om de positieve boodschap ter plekke te ervaren en zorg dat die via de (online) media door zoveel mogelijk mensen wordt opgepakt: voor, tijdens en na het event.

Influencers
Op iconische locaties in vier steden werden opvallende evenementen georganiseerd: achtereenvolgens de Green Boat House in Parijs, de Botanical Gallery in Hamburg, de Mood Garden in Amsterdam en de Serene House in Londen. In omgeving vol met planten en bloemen namen bezoekers deel aan workshops, proeverijen, yogasessies en nog veel meer. Op alle locaties werden vooraf journalisten en tientallen influencers uitgenodigd, die zorgden voor de nodige extra aandacht.  

Bekijk hier de video-impressie van de Mood Garden Amsterdam en de andere PR-events:

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie