Vlog uit de Kas in een nieuw jasje: doe je mee?

Vlog uit de Kas in een nieuw jasje: doe je mee?

De afgelopen vijf jaar hebben verschillende scholieren deelgenomen aan ‘Vlog uit de Kas’. Tijdens de zomervakantie hebben zij gevlogd over hun belevenissen in en om de kas. Ze lieten zien hoe leuk een bijbaan in de glastuinbouw is. Dit leverde dertig enthousiaste video’s op met en door scholieren die op verschillende afdelingen werkten. Ook dit jaar komen er weer vlogs uit de kas, maar het was wel tijd voor een ander jasje, geeft Glastuinbouw Nederland aan.

"Wat is nieuw dit jaar? Deze zomer worden vier vlogs gemaakt met één scholier in de rol van presentator. Hij gaat langs verschillende bedrijven en spreekt daar met scholieren over hun werk in en om de kas. Die presentator is Daan. Hij deed mee aan Vlog uit de Kas seizoen 4 en wordt in de zomerperiode hét gezicht van de serie vlogs. Naast het gesprek met de scholier, gaat Daan ook in gesprek met de ondernemer of een specialist op het bedrijf. Bijvoorbeeld over het aardwarmteproject waar het bedrijf bij betrokken is, of hoe wordt omgegaan met biologische bestrijding. Elk glastuinbouwbedrijf heeft wel een mooi verhaal te vertellen! De vlogs moeten leeftijdsgenoten enthousiast maken voor een (bij)baan in de glastuinbouw."

Dus, heb je een scholier op jouw bedrijf werkzaam die het leuk vindt om Daan over je bedrijf rond te leiden en kun je zelf of een collega een mooi verhaal vertellen over iets bijzonders op je bedrijf, laat het weten aan Amy van der Lei, e-mail avanderlei@glastuinbouwnederland.nl, tel. 06-20214474. De zomer nadert al snel, dus laat het weten voor 28 juni!

 

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie