Succesvolle lancering webshop Steenks

09-10-2019    09:22   |    Goedemorgen

De afgelopen maanden is Steenks achter de schermen druk bezig geweest met de ontwikkeling van de onderdelen webshop. Met veel trots kan Steenks nu mededelen dat de webshop met succes is gelanceerd!

Eenvoudig in gebruik
In de webshop staan voor veel verschillende machines diverse onderdelen weergegeven. Zo kun je voor je machine altijd het juiste onderdeel vinden. Om de klant een zo prettig mogelijke ervaring te geven, heeft Steenks ervoor gezorgd dat de webshop gemakkelijk in gebruik is. Zo kun je met een paar drukken op de knop het gewenste onderdeel vinden. Mocht je tóch het onderdeel niet vinden, dan is er altijd nog een zoekbalk!

Van accu tot omsnoeringsband
In de webshop heeft Steenks veel onderdelen geplaatst die door veel afnemers worden besteld. Zo kun je voor je veegmachine eenvoudig een nieuwe borstel bestellen, maar ook voor je omsnoermachine kun je met een paar drukken op de knop nieuw omsnoeringsband bestellen!

Praktische informatie
Neem gerust een kijkje op de webshop van Steenks. Om prijzen te kunnen zien en bestellingen te kunnen doen, heb je wel eerst een account nodig. Deze kun je eenvoudig aanmaken. Wanneer je tegen vragen aanloopt omtrent de webshop of over de onderdelen, dan kun je Steenks uiteraard altijd bereiken.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Vlog: Verbeteringen NOW

In zijn nieuwste vlog gaat voorzitter Sjaak van der Tak van Glastuinbouw Nederland in op de verbetering van de...