17-18 uur: Jungle Talks

07-07-2020    07:45   |    Goedemorgen

Tussen 17.00 en 18.00 uur luister je naar Ed Smit en Renee Snijders. Zij sluiten de Dag van de Tuinbouw af met 'Jungle Talks to the future!'.

Covid-19 heeft een aantal dingen heel duidelijk gemaakt. In de eerste plaats dat slechts twee zaken tijdens een lockdown essentieel zijn: voedsel en gezondheidszorg. Beiden zijn ook nog eens nauw aan elkaar gerelateerd. Ten tweede werd duidelijk dat de wereld er na Covid-19 totaal anders uit zal zien. Dat is beangstigend. Een wereldwijde economische crisis ligt in het verschiet. Maar het is ook uitdagend. De tuinbouw zal enorm aan belang en belangstelling gaan winnen de komende jaren.

Daar gaan we het eens goed over hebben op dinsdag 7 juli tussen 17.00 en 18.00. We trappen af met Bouke Arends, de burgemeester van het Westland. Vervolgens komen Tisha Livingston (CEO Infinite Acres, eigenaar van de tomaten productie unit op Fifth Avenue), Jelte van Kammen (CEO Harvest House), Angelique de Wit (Communicatiemanager World Horti Center) en Stijn Baan (Marketing manager Koppert Cress) voorbij.

Je luistert de Dag van de Tuinbouw via www.paprikatastyradio.nl, de gratis Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Maar je kunt tijdens Jungle Talks to the future ook meekijken door je hier te registreren. Je kunt dan ook actief vragen stellen en je maakt ook nog eens live mee hoe digitale webinar / radio gemaakt wordt.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Blog: Grenzen

Een weblog van Hans Ligtenberg. Hij is oud-docent Groene bedrijfskunde aan de Hogeschool Inholland in Delft en...