Amazing Astilbe bij De Grote Tuinverbouwing

19-10-2018    16:50   |    Goedemorgen

Tv-tuinman Rob Verlinden bij je over de vloer? Het gebeurde Amazing Astilbe onlangs en het resultaat is te zien in De Grote Tuinverbouwing op SBS6 op 20 en op 27 oktober.

Een aantal weken geleden had Amazing Astilbe bijzonder bezoek. Tv-tuinman Rob Verlinden kwam, samen met zijn televisieploeg, langs om opnames te maken voor De Grote Tuinverbouwing. In het programma, dat voorheen Robs Grote Tuinverbouwing heette, reist tuinicoon Rob Verlinden langs verschillende gewassen op zoek naar de meest bijzondere planten.

Deze nieuwe rubriek in het programma heet 'Robs Wereld'. Elke plant die uitgelicht wordt, kun je ook bij de mensen thuis in de tuin vinden. Amazing Astilbe is de eerste in het rijtje kwekers voor deze nieuwe rubriek. Astilbe in beeld In dit nieuwe item laat Rob de volledige cyclus van de plant zien. De komende twee afleveringen zal dit de astilbe zijn.

Samen met mede-eigenaar Marc Rutgrink neemt Rob een kijkje bij de astilbevelden, in de kassen en zelfs in de vriescel. Van plantje tot bloem, het hele proces wordt in beeld gebracht. Ook worden er iedere aflevering kijkersvragen beantwoord. Zo gaat het bijvoorbeeld over de verkrijgbaarheid van de astilbe. Hoe komt het dat deze bloem te koop is, terwijl de plant in de tuin alleen in het voorjaar bloeit? Kijk voor het antwoord op deze vraag naar de uitzendingen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws