Incotec gaat virtueel

06-10-2020    09:47   |    Goedemorgen

Incotec heeft een virtuele stand op het eerste online Euroseeds congres van 11 tot 13 oktober. Euroseeds is een jaarlijks terugkerend evenement waar de Europese zaadsector bijeenkomt om belangrijke sectoronderwerpen te bespreken.

Medewerkers van Incotec geven er informatie over zaadtechnologie en beantwoorden vragen over innovatieve oplossingen, zoals de nieuwe microplastic-vrije zaadcoatings.

Het ontwikkelen van nieuwe generatie microplastic-vrije producten maakt deel uit van Mission Zero, Incotec’s duurzaamheidsstrategie, en past bij de United Nations Sustainable DG's. Bruno Hoeltgebaum, Global Commercial Manager Field Crops: "Door ons assortiment microplasticvrije producten uit te breiden en filmcoatings voor veldgewassen op te nemen, kunnen onze klanten een stap vóór blijven op, en nu al voldoen aan, de toekomstige regelgeving. We kijken ernaar uit om deze oplossingen te bespreken met klanten.”

De Incotec-stand is elke dag van het congres van 7.30 tot 20.00 uur toegankelijk. Ook is video-informatie beschikbaar en kunnen bezoekers documenten downloaden.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instragram: Teamspirit

Bij Van Dijk Flora zien ze een duidelijke overeenkomst tussen het eigen team en het team van Oranje:...

Next: Hygiëne in de kas

We denderen op Goedemorgen en Paprika lekker door met de actuele horti thema's. Want na afgelopen week stil te...