Herman Hamer van Florensis overleden

15-11-2017    20:11   |    Goedemorgen

Herman Hamer, aandeelhouder en Advisor to the Board van Florensis in Hendrik Ido Ambacht, is op 12 november overleden. Dat laat het bedrijf weten. Hamer is slechts 60 jaar worden.

Het bedrijf meldt dat Hamer na een dappere strijd tegen zijn ziekte op 12 november is overleden.

'Hamer was de pionier en drijvende kracht van Florensis. Meer dan 40 jaar zette Herman Hamer zich in voor het bedrijf. 'Als pionier en met een sterke ondernemersgeest heeft Herman wereldwijd een groot netwerk opgebouwd. Florensis is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de sierteelt. Wij zullen Herman zeer missen en danken hem voor alles wat hij voor ons heeft betekend. Herman was groots in bescheidenheid en had veel vertrouwen in zijn medewerkers. Onze gedachten zijn bij zijn gezin en allen die hem lief waren', aldus het bericht op de website van Florensis namens directie en medewerkers van Florensis.

Voorzitter Fleuroselect
Hamer was per 1 januari 2015 voorzitter van Fleuroselect dat de belangen behartigt van breeders en distributeurs in uitgangsmateriaal van stek en zaad in perkgoed, potplanten en snijbloemen. Daarvoor zat hij al 12 jaar in het bestuur van Fleuroselect.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Snelle topper

Hazeu Orchids heeft een nieuwe oppotmachine en daar is het bedrijf heel blij mee, zo lezen wij op Instagram....