Codema verstevigt internationale marktpositie

19-04-2019    08:36   |    Goedemorgen

Codema kondigde onlangs de benoeming aan van Marie-Claire Reuver voor de positie van Manager Sales Operations Europa, vanaf locatie Bergschenhoek. In deze functie zal zij functioneel sturing geven aan Sales Europa en zorgdragen voor het effectief en efficiënt uitvoeren van de salesprocessen.

Codema ziet wereldwijd de behoefte aan efficiënte en hoogwaardige tuinbouwoplossingen groeien. Daarin zien zij grote kansen voor de toekomst: het bedrijf wil de komende jaren een forse (inter-)nationale groei doormaken. Marie-Claire is met haar succesvolle management-achtergrond in multinationale organisaties de aangewezen persoon om Codema’s groei te ondersteunen en verstevigen.

Verkoopprocessen optimaliseren
Marie-Claire is een sterke, toegewijde en resultaatgerichte manager met een passie voor mensen, getallen en processen. Zij heeft voor diverse multinationale telecommunicatie-organisaties gewerkt op verschillende continenten en landen. Zo werkte zij in Afrika, verschillende Oost-Europese landen en in Duitsland. Marie-Claire zal de verkoopprocessen binnen Codema verder scopen en implementeren en relaties met interne en externe klanten onderhouden. Haar affiniteit met de tuinbouw gaat terug naar haar vroege jaren toen zij in ’s-Gravenzande woonde. In haar jeugd trilde en plukte ze tomaten en ploos ze anjers. Marie-Claire: 'Ik zie Codema als een innovatief bedrijf met een duidelijke visie en gezonde ambities. Ik kijk er naar uit om met dit ambitieuze team te gaan samenwerken.'


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws