Dag van de Tuinbouw in Evenementenhal!

27-07-2021    10:37   |    Goedemorgen

Op maandag 13 september vindt de Dag van de Tuinbouw plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Op initiatief van HortiContact en Goedemorgen en ondersteund door KAS Magazine en Paprika Tasty Radio draait het die dag volledig om het succes en de trots van de Nederlandse tuinbouw!

Vorig jaar vond de Dag van de Tuinbouw voor het eerst plaats. Toen nog in de vorm van een radiomarathon op Paprika Tasty Radio. Op 13 september a.s. zal de Dag van de Tuinbouw echter bestaan uit een dagvullend event in de Evenementenhal in Gorinchem, dat wordt afgesloten met het 'Grote Hortidiner'.

Doel van de Dag van de Tuinbouw is het op de kaart zetten van de Nederlandse tuinbouwsector aan de hand van actuele horti thema's als de toekomst van de tuinbouw, circulariteit, daglichtloos telen en autonoom telen, maar natuurlijk staan ook de mensen die actief zijn in de sector centraal.

Live radio vanuit Gorinchem

Vanaf 9.00 uur 's ochtends wordt vanuit de Evenementenhal live radio gemaakt, waarbij deze thema's worden besproken met verschillende mensen uit de tuinbouw. De presentatie is in handen van Jacco Strating, Maurice Wubben en Aad Tijsen.

Tim Akkerman, Dennis Weening en DJ Jean
Aan het einde van de dag vindt het 'Grote Hortidiner' plaats. In een exclusieve setting krijgen gasten uit de tuinbouw een vijfgangendiner voorgeschoteld. Tussen de gangen door vinden presentaties en optredens plaats van onder andere Tim Akkerman (ex DI-RECT) en Rotterzwam. Aan de gesprekstafel schuiven bovendien kopstukken uit de sector aan, die in gesprek gaan met de presentatoren Dennis Weening (bekend van o.a. Expeditie Robinson) en Maurice Wubben. De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van DJ Jean, die furore maakte in de jaren negentig met hits als The Launch en Love Come Home.

Deelnemen?

Een mooie combinatie dus van inhoudelijke gesprekken, netwerkmomenten en entertainment. Wil jij aanwezig zijn tijdens de Dag van de Tuinbouw op maandag 13 september? Voor bedrijven en instanties is het mogelijk om een eigen tafel te reserveren voor het 'Grote Hortidiner' en om deel te nemen aan de 'Dag van de Tuinbouw Toptafel' en de live radiodag. De Dag van de Tuinbouw is een initiatief van HortiContact en Goedemorgen en wordt ondersteund door KAS Magazine en Paprika Tasty Radio. Bel voor informatie direct met Aad Tijsen via tel. 06-23757240 of vraag de leaflet aan via aad@spam-protecthollandhortimedia.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Nog één nachtje slapen...

De afgelopen dagen is hard gewerkt aan de opbouw van GreenTech Live & Online 2021. Via social media werden de...

Instagram: KAMERplanten

Van Geest Potplanten wenst de leden van de Tweede Kamer veel plezier met hun 'Tweede Kamerplanten'. De...