Decorum met eigen digitale winkelstraat op Floriday

27-07-2021    10:08   |    Goedemorgen

Sinds een aantal weken is het als kwekersvereniging mogelijk om een eigen digitale winkelstraat te presenteren op Floriday. Ook Decorum maakt gebruik van deze functie, waardoor alle kwekers die onderdeel zijn van Decorum op een overzichtelijke wijze worden weergegeven.

Wanneer een koper onder het kopje ‘Netwerk’ op zoek is naar een bepaalde kweker, kan er door middel van een filter gezocht worden naar kwekers die bij een kwekersgroep horen. Door hierop te filteren, kan er in één oogopslag ontdekt worden welke kwekers onderdeel zijn van een kwekersgroep. Op die manier kan de koper eenvoudig een connectie maken of doorklikken naar de winkel van de kweker.

"De telersmodule geeft onze 55 kwekers een mooi podium om het Decorum assortiment te laten zien en maakt het onze kwaliteitsklanten eenvoudig om ons te vinden", aldus Stef de Jong, manager verenigingszaken van Decorum Company.

De digitale winkelstraat biedt voor kwekersverenigingen zichtbaarheid bij de juiste doelgroep. Door de winkelstraat op een professionele manier in te richten door middel van een banner op de overkoepelende pagina en banners op het kwekersprofiel zelf, kan de kwekersgroep zichzelf digitaal presenteren.

Decorum en Floriday zijn continu met elkaar in gesprek om te sparren over hoe het platform verder kan worden doorontwikkeld voor zowel kweker als koper.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Nog één nachtje slapen...

De afgelopen dagen is hard gewerkt aan de opbouw van GreenTech Live & Online 2021. Via social media werden de...

Instagram: KAMERplanten

Van Geest Potplanten wenst de leden van de Tweede Kamer veel plezier met hun 'Tweede Kamerplanten'. De...