Doriene neemt afscheid van Holland Hortimedia

14-10-2021    11:15   |    Goedemorgen

Doriene Knuiman vertrekt bij Holland Hortimedia, het bedrijf verantwoordelijk voor onder andere Goedemorgen, Hortibiz Daily News, Paprika Tasty Radio en TuinbouwMarktplaats. Vandaag is haar laatste werkdag. Doriene was sinds 2017 in dienst, maar gaat nu een nieuwe uitdaging aan buiten de tuinbouwsector.

De afgelopen jaren was Doriene verantwoordelijk voor TuinbouwMarktplaats, dé online markplaats voor tuinbouwmaterialen. Daarnaast coördineerde zij de dagelijkse blogs van Goedemorgen. In die hoedanigheid was zij het aanspreekpunt voor veel klanten en relaties uit de sector.

Na vier jaar gaat Doriene een nieuwe uitdaging aan en neemt zij niet alleen afscheid van Holland Hortimedia, maar ook van de tuinbouwsector. Ze kijkt positief terug op de afgelopen periode, maar heeft ook veel zin in haar nieuwe baan. De werkzaamheden van Doriene worden voorlopig binnen het team opgevangen.

Aad Tijsen bedankt Doriene namens iedereen bij Holland Hortimedia voor de samenwerking in de afgelopen jaren en wenst haar heel veel succes en plezier toe in haar nieuwe werk.


Reacties (1)

cor de bruine 4 days ago

leuk voor , veel geluk toe gewenst
cor de bruine

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Vitaminebommetjes!

Om gezond snacken bij de jeugd te stimuleren, stond Growers United gisteren tijdens de Nationale Groente- en...