Event: 'duurzame inzetbaarheid is mensenwerk'

13-12-2019    10:16   |    Goedemorgen

Stigas organiseert op 6 februari het jaarlijks evenement ‘Vitale bedrijven hebben de toekomst’, deze keer met het thema ‘Duurzame inzetbaarheid is mensenwerk’.

Vraag je jezelf ook wel eens af: Hoe maak ik als ondernemer, leidinggevende of medewerker het verschil? In mijn bedrijf, in mijn sector? Hoe weet ik dat ik de goede dingen doe? De juiste keuzes maak? Zodat we nu, maar ook in de toekomst het verschil kunnen blijven maken in een wereld die steeds sneller verandert.

Zodat we samen verder kunnen bouwen aan een mooi en toekomstbestendig bedrijf, waarin gezond, vitaal en met plezier wordt gewerkt. Waar niet alleen wijzelf, maar ook onze klanten, opdrachtgevers en naasten de vruchten van plukken. En dat werkt als een magneet voor nieuwe medewerkers.

Kom dan op 6 februari naar het jaarlijks evenement ‘Vitale bedrijven hebben de toekomst’ van Stigas. Het thema is dit keer ‘Duurzame inzetbaarheid is mensenwerk’.

De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers, personeelsadviseurs en medewerkers van agrarische en groene bedrijven en hun vertegenwoordigers. Iedereen die zich realiseert dat duurzame inzetbaarheid van medewerkers een voorwaarde is voor duurzaam zakelijk succes is uitgenodigd.

Meer weten of aanmelden? Klik hier


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws