Floriade-organisatie sluit 'preview' succesvol af

27-09-2021    10:04   |    Goedemorgen

De Floriade-organisatie is tevreden over de belangstelling voor Floriade Preview. Twaalfduizend vijfhonderd bezoekers hebben deze zomer de Preview bezocht. Enthousiaste bezoekers, een kabelbaanrit en de hoeveelheid zichtbare activiteiten op het bouwterrein zijn de ingrediënten van dit succes.

De bezoekers waren voornamelijk afkomstig uit Almere en Flevoland. Floriade Preview trok veel gezinnen met kinderen. Vanuit de kabelbaan hadden zij een prachtig uitzicht over de het arboretum en de skyline van Almere.
 
In 2022 vindt in Almere de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 plaats. Bezoekers konden de afgelopen maanden alvast een kijkje nemen op het 60 hectare grote terrein waar Floriade verrijst. En waar de basis wordt gelegd voor de nieuwe stadswijk Hortus. Ze namen deel aan boottocht over het Weerwater of kwamen met eigen vervoer, bezochten het Preview Centre, kregen een rondleiding over Utopia eiland en vlogen over het terrein met de kabelbaan. Floriade Preview was geopend van donderdag t/m zondag van 17 juli t/m 26 september 2021.
 
Floriade is nu gesloten en verwelkomt bezoekers vanaf 14 april 2022. De verkoop van de Floriade Passen is gestart.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Vitaminebommetjes!

Om gezond snacken bij de jeugd te stimuleren, stond Growers United gisteren tijdens de Nationale Groente- en...