Heb je jouw wielerteam al samengesteld?

05-07-2019    08:20   |    Goedemorgen

Zaterdag begint de Tour de France. Zorg daarom dat je voor aanvang van de grootste wielerronde van het jaar jouw eigen team hebt samengesteld in het Horti Tourspel.

Het Horti Tourspel is het leukste en spannendse wielerpoule van deze zomer. Het is een initiatief van Holland Hortimedia en deelname is volledig gratis. Stel je eigen team samen op www.hortitourspel.nl, voorspel het podium in Parijs en ga de strijd aan met collega's uit de tuinbouw. En als deelnemer maak je kans op mooie prijzen. 

Speciaal voor het Horti Tourspel werd ook een toffe muurposter gemaakt. Heb je deze poster niet ontvangen, maar wil je er graag een ophangen op kantoor, in de kantine of thuis? Stuur dan een mail aan kim@spam-protecthollandhortimedia.nl. Vermeld je naam en adres in de mail en je hebt de poster morgen in huis!

Meedoen aan het Horti Tourspel is gratis, dus ga snel naar de website en doe ook mee.

Het Horti Tourspel is een initiatief van Holland Hortimedia en wordt gesteund door hoofdsponsors Horti XS, Lek/Habo, Codema en Greenwear en supporters Growmasters, Boekestijn Elektrotech, Efficient Projects, Van Veldhoven machinaal loonbedrijf, Steenks Service en KAS Magazine.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hallo(ween)!

Het is weer tijd voor pompoenen, niet in de laatste plaats vanwege Halloween. En dus pakken sommige mensen...