Incotec lanceert finishing touch in zaadbehandeling

Incotec lanceert finishing touch in zaadbehandeling

Op het Euroseeds Congres (ESA) van 18-20 oktober 2021 in Praag, introduceert zaadverbeteringsbedrijf Incotec een nieuw finishing powder zonder titaniumdioxide: Fluidus F-038.

Alle finishing powders van Incotec verbeteren de droging en de flowability van veldgewaszaden aan het einde van het zaadbehandelingsproces en verhogen de cosmetische waarde van de gecoate zaden. Fluidus F-038 is een zeer goed alternatief voor bestaande finishing powders. Het biedt een goede stofbeheersing en een hoge kleurintensiteit, maar zonderTiO?. Incotec blijft haar TiO?-houdende finishing powder Powco S-032 aanbieden, dat voor een prachtig glanzende kleur zorgt en alle bekende voordelen van een kwaliteits-finishing powder bezit.

Mariska Wever, product manager Field Crops Incotec: "Geďnspireerd door een veranderende wereld, waarin classificaties steeds belangrijker worden, is F-038 een goede aanvulling op het portfolio van Incotec en past perfect in Mission Zero, onze duurzaamheidsstrategie, waarbij we ons inzetten om de voetafdruk van onze producten te minimaliseren en op zoek gaan naar de meest duurzame oplossingen om klanten te helpen hun doelen te bereiken."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie