'Intenties tweede Dag van de Tuinbouw zijn mooi'

'Intenties tweede Dag van de Tuinbouw zijn mooi'

Op dinsdag 7 juli a.s. organiseren HortiContact, KAS Magazine en Goedemorgen een nieuwe Dag van de Tuinbouw op Paprika Tasty Radio. Ook Maurice Wubben werkt weer aan het initiatief mee, dat bedoeld is om de kansen en uitdagingen van de tuinbouw te bespreken.

De tweede Dag van de Tuinbouw staat in het teken van nieuw perspectief voor de sector. Tijdens de eerste Dag van de Tuinbouw in maart stonden de gevolgen van de pandemie centraal, dit keer is de blik vooral op de toekomst gericht.

Maurice Wubben, die zelf een wekelijks programma presenteert op Paprika Tasty Radio, is gedurende deze bijzondere dag ook te horen. "Aan de Dag van de Tuinbouw, zeker met het thema nieuw perspectief, draag ik graag bij omdat ik de intenties mooi vind. Omdat ik de reacties op de eerste Dag van de Tuinbouw zó positief vond, heb ik gevraagd of ik hier weer bij betrokken mag zijn. Ik zal als co-host tusen 8.00 en 11.00 uur vanuit de studio mee presenteren."

Bedrijven en organisaties die in de uitzending bij Maurice Wubben een bijdrage willen leveren, kunnen contact met hem opnemen via tel. 06-46620320 of maurice@mauricewubben.nl. Voor deelname wordt een kleine bijdrage in de kosten gevraagd.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie