'Intenties tweede Dag van de Tuinbouw zijn mooi'

01-07-2020    10:40   |    Goedemorgen

Op dinsdag 7 juli a.s. organiseren HortiContact, KAS Magazine en Goedemorgen een nieuwe Dag van de Tuinbouw op Paprika Tasty Radio. Ook Maurice Wubben werkt weer aan het initiatief mee, dat bedoeld is om de kansen en uitdagingen van de tuinbouw te bespreken.

De tweede Dag van de Tuinbouw staat in het teken van nieuw perspectief voor de sector. Tijdens de eerste Dag van de Tuinbouw in maart stonden de gevolgen van de pandemie centraal, dit keer is de blik vooral op de toekomst gericht.

Maurice Wubben, die zelf een wekelijks programma presenteert op Paprika Tasty Radio, is gedurende deze bijzondere dag ook te horen. "Aan de Dag van de Tuinbouw, zeker met het thema nieuw perspectief, draag ik graag bij omdat ik de intenties mooi vind. Omdat ik de reacties op de eerste Dag van de Tuinbouw zó positief vond, heb ik gevraagd of ik hier weer bij betrokken mag zijn. Ik zal als co-host tusen 8.00 en 11.00 uur vanuit de studio mee presenteren."

Bedrijven en organisaties die in de uitzending bij Maurice Wubben een bijdrage willen leveren, kunnen contact met hem opnemen via tel. 06-46620320 of maurice@spam-protectmauricewubben.nl. Voor deelname wordt een kleine bijdrage in de kosten gevraagd.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Hij staat!

Drenthe Growers kende moeilijke tijdens nadat een deel van het bedrijf bezweek onder de sneeuwval eerder dit...