Kruiwagenmars door Den Haag

Kruiwagenmars door Den Haag

"Levende bodems, daarmee begint gezondheid, biodiversiteit, water, koolstofopslag en klimaat. We hebben te maken met veel uitdagingen: CO2, stikstof, water, klimaat en gezondheid. Oplossingen voor deze uitdagingen komen samen in de bodem. Als we de levende bodem centraal stellen lossen we ze allemaal werkenderwijs en gelijktijdig op. Dat kan binnen 5 tot 7 jaar, waarmee we de doelstellingen voor 2030 halen", aldus de Stichting Symphony of Soils.

"Op 12 oktober lopen we met kruiwagens uit heel Nederland door Den Haag om deze boodschap over te brengen. Daar laten we zien dat we dit SAMEN willen: boeren, burgers, onderwijs, artsen en bestuurders. En dat het dus kan binnen 5 tot 7 jaar en vóór 2030." We roepen boeren, burgers, onderwijs, artsen en bestuurders op om mee te doen."

De kruiwagenmars is een initiatief van de Stichting Symphony of Soils, een burgerinitaitief van professionals die zich inzetten voor de bodem. Aanmelden kan via www.kruiwagenmars.nl. En heb je geen kruiwagen? Ook zonder een kruiwagen kun je meedoen of de actie ondersteunen, zie www.kruiwagenmars.nl. "Vele organisaties werken mee aan de actie. Informatie is te vinden op www.kruiwagenmars.nl. en via Instagram. Het programma wordt komende week bekend gemaakt."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie