Ledendag: Omarm de chaos

Ledendag: Omarm de chaos

Afgelopen donderdag 22 september vond de Decorum Ledendag plaats. Na Zandvoort en Rotterdam werd deze dit jaar georganiseerd in Delft in het thema 'Omarm de Chaos'. Een herkenbaar thema voor veel ondernemers in deze tijd.

''Wij zijn een collectief in goede en in slechte tijden. Met alle ontwikkelingen in de markt en onzekerheden over de toekomst is het misschien wel nog waardevoller om onderdeel te zijn van een collectief. Via deze weg kunnen wij elkaar versterken, maar ook zeker helpen. Feit is dat Decorum staat voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Met meer dan 50 planten- en bloemenkwekers zullen wij sterk achter ons merk staan en samen ook deze gekke tijd doorstaan'', aldus Decorum.

Aan het begin van de middag werden de Decorum kwekers meegenomen in de duurzame ontwikkelingen van de TU Delft tijdens een rondleiding over de 'Green Village'. Vervolgens is er een inspirerende presentatie gehouden door Lightyear, een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van auto's die rijden op zonnepanelen. Na afloop was er veel ruimte voor een gezellige borrel en buffet in Vakwerkhuis. Decorum kijkt terug op een interessante en geslaagde Ledendag.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie