Luister terug: Biota Nutri over nominatie GreenTech

Luister terug: Biota Nutri over nominatie GreenTech

De Biota Nutri Calculator is genomineerd voor de GreenTech Innovation Award. Directeur Peter Klein van Biota Nutri reageerde vanochtend op Paprika Tasty Radio.

Biota Nutri ontwikkelt, produceert en distribueert organische meststoffen voor land- en tuinbouw. Het bedrijf doet voortdurend aan onderzoek en ontwikkeling op het gebied van het terugwinnen van nutriënten uit (plantaardige) reststromen. Met de Biota Nutri Calculator biedt het bedrijf een rekenmethode aan waarmee je geleidelijk over kunt gaan op organische teelt. "Sterker nog, het is nog nooit zo eenvoudig geweest om recepten voor anorganische en organische mest te combineren", aldus Peter Klein.

De Biota Nutri Calculator is een gebruiksvriendelijke tool waarmee je het beste recept voor organische meststoffen kunt maken of organische met anorganische meststoffen kunt combineren. In slechts 4 eenvoudige stappen krijg je een persoonlijk recept dat voorziet in de voedingsbehoeften van jouw gewassen.

En dat is de jury van de GreenTech Innovation Award niet ontgaan. Daarom ontving het product een nominatie. Morgen zal bekend worden of Biota Nutri met de award naar huis gaat. Klein kijkt er met gezonde spanning naar uit.

Luister hier het gesprek met Peter Klein op Paprika Tasty Radio terug

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie