Modiforms EcoExpert tray doorstaat tests

22-10-2018    09:09   |    Goedemorgen

De Modiforms EcoExpert trays zijn opgenomen in het veilingverrekensysteem van Royal FloraHolland. De EcoExpert trays, gemaakt van papierpulp, hebben de traytesten doorstaan en per direct de code Fc225 gekregen. Sinds vrijdag kunnen kwekers hun verrekening krijgen.

De EcoExpert zes gaats transporttray is de equivalent van de Normpack 200 reeks. Modiform ontwikkelt en produceert meer modellen. Shaun Herdsman (EcoExpert, Retail & Industry Division Manager Modiform): “Door eisen vanuit de industrie, retail en consumenten hebben we met Royal FloraHolland een aantal maanden getest en we zijn trots erop dat de testen geslaagd zijn.”
Modiform streeft ernaar transport-en verpakkingsystemen voor de tuinbouw te produceren die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. De nieuwe EcoExpert serie is gemaakt van 100% gerecycled papier en kunnen na gebruik makkelijk gerecycled worden. Modiforms EcoExpert serie bestaat op dit moment uit drie potten en acht verschillende transporttrays. Eind dit jaar zal Modiform de serie uitbreiden met nog vier transporttrays en een volledige pot serie hebben van 9cm -19cm. Dit is exclusief de op maat gemaakte ontwerpen die momenteel met kwekers en retailers worden ontwikkeld.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Fatsia Friday

Het is niet alleen Goede Vrijdag vandaag, maar ook Fatsia Friday. Tenminste, als het aan JK Plant uit Honselersdijk ligt.