Nieuwe bestuursleden voor Stichting Chryson

12-07-2018    09:15   |    Goedemorgen

Stichting Chryson heeft vier nieuwe bestuursleden geïnstalleerd.

Het bestuur van Stichting Chryson kent vier nieuwe gezichten. Jan van Ruyven volgt de onlangs overleden voorzitter Jan Borst op. Het bestuur is verder versterkt met 2 kwekers, te weten Martien Borst en Richard van Schie. Henk Jacobs neemt het stokje over van Cees Dekker. Het bestuur bestaat in de nieuwe samenstelling uit vier vertegenwoordigers namens de kwekers, vier vertegenwoordigers namens de veredelaars en chrysantenambassadeur Thijs van Giessen. Brigitte Hagen van Concept Factory blijft aangesteld als projectleider voor de collectieve promotie van chrysanten.

Stichting Chryson  is het samenwerkingsverband tussen de Nederlandse chrysantenkwekers en de veredelaars Armada, Deliflor, Dekker Chrysanten, Dümmen Orange, Floritec en Royal van Zanten. Al sinds 1999 wordt vanuit deze samenwerking gewerkt aan het behouden of verbeteren van de positie van chrysanten. Met de promotiecampagne ‘Just Chrysanthemum’ (Just Chrys) laat Stichting Chryson door de keten heen zien dat juist de chrysant een bloem is voor verrassend en eigentijds bloemwerk. De vele kleuren en vormen, creatieve mogelijkheden in combinatie met een betaalbare prijs zijn met name ingrediënten waarmee ook de jongere generatie bloemkopers te verleiden is.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Er is er weer eentje jarig!

Onze fotograaf Glenn is jarig. Niet dat hij veel tijd heeft om jarig te zijn, want hij moet KAS Magazine opmaken. Die gaat immers maandag...