Nieuwe directeur FloriWorld

Nieuwe directeur FloriWorld

Sinds 1 januari 2021 is Floris Olthof de nieuwe directeur van FloriWorld. Hij is hiermee de opvolger van Sander Beekwilder, die deze functie op interim basis vervulde. FloriWorld is momenteel tijdelijk gesloten.

Floris Olthof werkt al lange tijd bij Royal FloraHolland in diverse managementfuncties. Tot november 2021 blijft hij hiernaast werkzaam als manager Coöperatieve Diensten.
 
De bouwfase is succesvol afgerond en FloriWorld staat daarmee klaar om tot exploitatie over te gaan zodra de coronasituatie dit toelaat. Met het afsluiten van deze bouwfase is volgens Sander Beekwilder het moment gekomen om over te dragen aan Olthof, die met zijn jarenlange ervaring bij Royal FloraHolland de sector van binnen en buiten kent en de perfecte persoon is om de sector bij FloriWorld te betrekken.
 
FloriWorld, op het terrein van de Aalsmeerse bloemenveiling, is een verrijking van het toeristisch aanbod in de directe omgeving van Amsterdam en Schiphol. FloriWorld is een interactieve indoor thema-attractie en verrijkt bezoekers met een kijkje in de wereld van bloemen en planten en vervult het marketingdoel van de sector 'Flowerizing people'. Bloemen en planten dragen aantoonbaar bij aan een gezonde leefomgeving en het welzijn van mensen.

De aandeelhouders van FloriWorld, Royal FloraHolland, Dutch Experience Group en Bloemenbureau Holland, willen bij deze Sander Beekwilder bedanken voor zijn inzet gedurende de afgelopen anderhalf jaar, waarin hij zijn werkzaamheden professioneel en met veel enthousiasme heeft uitgevoerd. Floris Olthof is verheugd over zijn aanstelling en het vertrouwen dat de aandeelhouders in hem hebben: "FloriWorld is een unieke attractie in Nederland, die de kracht en de schoonheid van de Nederlandse en internationale sierteelt laat zien. Ik ben blij en trots, dat ik daar de komende jaren samen met anderen aan mag werken om Floriworld na de heropening in 2021 tot volle bloei te brengen."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie