Nieuwe orchideeën-plug getoond op HortiContact

14-02-2020    09:25   |    Goedemorgen

Tijdens HortiContact in Gorinchem toont Quick Plug een scala aan innovatieve producten uit de beste grondstoffen van hoofdzakelijk duurzaam materiaal. Het beste gestabiliseerde substraat voor het gewas van weefselkweek, zaad, stek tot jonge planten.

Quick Plug heeft de reeds bestaande en succesvolle orchideeën plug aangevuld met de Xcellent 9cm (Xtra +) kraag. Deze orchideeënplug is gemaakt uit één stuk, plant en plug vormen dus één geheel, waar de Xcellent 9cm (Xtra+) kraag feilloos omheen aan te brengen is. De basis is een luchtig groeimedium met een uitgekiende mix van kwalitatief zeer hoogwaardige grondstoffen. Deze Xcellent Plug zorgt daarmee voor de beste groeiresultaten. Bij Phalaenopsis zorgt de Xcellent Plug voor teeltversnellingen tot maar liefst 6 weken! Tijdens HortiContact toont Quick Plug tevens de Xcel Plug M192 voor indoor farming en de BioStrate kiemingsdoeken.
 
Duurzaam materiaal
Quick Plug levert substraten gemaakt van organisch materiaal. De basis ingrediënten kunnen bestaan uit veen, perlite en kokosgruis afhankelijk van de voorkeur en teelt van de klant. Onze substraten zijn gebruiksklaar en zeer geschikt voor geautomatiseerde processen. De duurzame substraten zorgen voor een snelle, goede en uniforme groei en zorgen voor een gezond wortel milieu. Uiteraard zijn de pluggen ook geheel composteerbaar omdat de pluggen van Quick Plug geen papier bevatten.

The evolution of roots
Quick Plug is inmiddels een grote speler op de wereldwijde pluggenmarkt voor de professionele tuinbouw, bomensector en landbouw. Quick Plug brengt 75 jaar aan kennis en ervaring samen en biedt een breed scala aan verschillende concepten en segmenten voor het kweken van diverse gewassen. De nieuwste huisstijl en haar pay-off: The evolution of roots benadrukken het innovatieve karakter van het huidige Quick Plug.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Drie zoenen verleden tijd?

Wat ga je als eerste doen op kantoor als er straks een coronavaccin is, vroeg Japke-d. Bouma aan lezers van...