Noviflora breidt uit

04-12-2020    11:27   |    Goedemorgen

Noviflora neemt een participatie in het Noorse bedrijf Vestfold Blomst AS. De krachten worden daardoor gebundeld en de samenwerking verder uitgebouwd. Deze participatie past binnen de multilocal strategie vanuit marktleiderschap waarbij de focus ligt op de marktgebieden Noord- en Centraal Europa. Naast de bedrijven in Zweden en Zwitserland voegt Noviflora nu ook Noorwegen toe.

Vestfold Blomst AS heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de verkoop van bloemen en planten aan Noorse bloemisten en tuincentra. Directeur Øyvind Riise Jensen: "We zijn trots dat zo’n sterk en solide bedrijf als Noviflora partner en mede-eigenaar wordt van ons bedrijf. We kijken ernaar uit om deel uit te maken van de Noviflora-familie en te profiteren van haar jarenlange markleiderschap in Scandinavië met daarbij de kennis en ervaring die Noviflora heeft. Door deze samenwerking creëren we de kortste weg van kas naar kassa voor nationaal en internationaal product en kunnen we de klanten nog beter van dienst zijn en volledig ontzorgen." De activiteiten van Vestfold Blomst AS blijven plaatsvinden op de huidige vestiging in Larvik in Noorwegen.

De participatie in het Noorse bedrijf betekent een verdere verdieping in deze markt waar Noviflora al jarenlang actief is. Noviflora wil de rol als kwaliteitsleverancier voor bloemen en planten voor Noord- en Centraal Europa duurzaam uitbouwen door voorwaarts te integreren in de markten waar het familiebedrijf als exporteur al marktleider is. Met bijna 50 jaar ervaring en vanuit passie voor vers èn service staat Noviflora aan de top van Nederlandse sierteeltexporteurs in het hogere kwaliteitssegment. Vanuit één digitaal platform, waar een klant- en segmentgericht lokaal en internationaal assortiment wordt aangeboden, worden de klanten ontzorgd en beleverd vanuit een land-dekkend logistiek netwerk. Dit in combinatie met de ontwikkeling van nieuwe concepten en  slimme toepassingen op gebied van data en digitale systemen.

Kennis en ervaring wordt gebruikt om klanten te informeren, te inspireren en ze een beter rendement te laten maken. Door deze innovatieve aanpak en voorwaartse strategie in de marktgebieden van  Noviflora heeft het familiebedrijf een duurzame en resultaatgerichte toekomst.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Snelle topper

Hazeu Orchids heeft een nieuwe oppotmachine en daar is het bedrijf heel blij mee, zo lezen wij op Instagram....