Ontdek of herontdek het Kennisdossier Groeilicht

31-07-2020    08:30   |    Goedemorgen

Vorig jaar ging het eerste kennisdossier op Goedemorgen live, die volledig in het teken van groeilicht staat. In samenwerking met Hortilux werd een uitgebreid dossier aangelegd met nieuwsberichten, kennisverhalen én onderzoeksartikelen. Heb je al een kijkje genomen? Het is zeker de moeite waard om (weer) eens in het dossier te duiken.

Het kennisdossier groeilicht, dat bereikbaar is via www.goedemorgengroente.nl/kennisdossiergroeilicht, bestaat uit up-to-date informatie en kennisdocumenten over groeilicht. Gekozen is voor een verdeling in drie subcategorieën: nieuws, kennisartikelen & praktijkcases en onderzoeken.

Een groot aantal gespecialiseerde artikelen is beschikbaar over de inzet, toepassingen en impact van groeilicht in de glastuinbouw. Inclusief onderbouwing over terugverdienmodellen en ervaringen uit het veld. Zowel ervaren gebruikers, fabrikanten, toeleveranciers en onderzoekinstanties als jonge aankomende ondernemers worden bij de kennisdossiers betrokken. En Goedemorgen vult het dossier in samenwerking met Hortilux ook voortdurend aan met nieuwe kennisdocumenten.

Ga dus snel een kijkje nemen en haal je voordeel als ondernemer uit het kennisdossier groeilicht!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws