Orchid Inspiration Days geannuleerd door corona

Orchid Inspiration Days geannuleerd door corona

Het jaarlijkse orchidee event wordt met een jaar uitgesteld vanwege de wereldwijde situatie ten gevolge van de verspreiding van COVID-19.?

De voorbereidingen voor de alweer vijfde Orchid Inspiration Days editie waren al in volle gang. Om het nationale en internationale bereik én de kwaliteit van het evenement te behouden, hebben de elf deelnemende orchideeënkwekers helaas moeten besluiten de editie van dit jaar geheel af te lasten. 
 
Volgende editie
De Orchid Inspiration Days stonden voor dit jaar van 3 tot en met 11 juni gepland.  Het evenement zou dit jaar in vier verschillende regio's in Nederland plaatsvinden, bij de deelnemende bedrijven: Ansu Vanda, Artisan, Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Hoog Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor en Ter Laak Orchids. Hoe en wanneer de volgende editie gaat plaatsvinden, wordt op een later moment bekend gemaakt.  
 
Over Orchid Inspiration Days
Tijdens de Orchid Inspiration Days inspireren en informeren kwekers de (internationale) eindklant en met hun assortiment en innovaties binnen het bedrijf. Door het organiseren van deze inspirerende dagen voorafgaand én tijdens de FlowerTrials richt de organisatie zich ook op de buitenlandse relaties, die hun bezoek aan Nederland hierdoor extra goed kunnen benutten. 

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie