Piet Vijverberg verrast winnaars White World-actie

Piet Vijverberg verrast winnaars White World-actie

Afgelopen vrijdag was het Valentijnsdag. Ieder jaar weer worden er dan weer heel veel bloemen en planten verkocht. Deze romantische dag leent zich bij uitstek om middels een bos bloemen of een mooie plant jouw geliefde in het zonnetje te zetten.

"Het is geen verrassing dat onze prachtige, intens witte White World met haar grote bloemen populair is deze dag", zo laat kwekerij Piet Vijverberg weten. "De White World wordt niet voor niets ook veel als Wedding Orchid ingezet.  Maar, zonder onze handelspartners zou het onmogelijk zijn om deze dromerige Phalaenopsis haar weg te laten vinden naar al die romantische eindbestemmingen. Dus zetten we de handel in het zonnetje deze Valentijn, met een toffe win-actie."

Valentijn arrangement
Alle klanten die op Valentijnsdag één of meerdere denen White World hebben gekocht, kwamen automatisch in aanmerking. Afgelopen vrijdag werden er begin van de middag twee winnaars getrokken die verrast zijn met een Piet Vijverberg Valentijn arrangement. Dit arrangement bevat een door bloemist Bianca Zuidgeest opgemaakt stuk met de White World in de hoofdrol en een fles heuse Piet Vijverberg bubbels. Als gelukkige winnaars kwamen Celdomy en Damesplants uit de bus.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie