Plantion en VBW verlengen samenwerking

25-01-2022    09:47   |    Goedemorgen

Plantion en Koninklijke VBW maken bekend dat zij de komende jaren met elkaar blijven samenwerken. De nieuwe overeenkomst ging in op 1 januari 2022 en loopt tot eind 2023, met de intentie om telkens met twee jaar te verlengen.

In 2019 bundelden bloemenveiling Plantion en branchevereniging voor bloemisten VBW de krachten. Het gezamenlijke doel van de samenwerking was en is nog altijd het versterken van de individuele en collectieve marktpositie van de Nederlandse bloemist. Er worden regelmatig gezamenlijke bijeenkomsten georganiseerd en trainingsprogramma’s zoals STAP en FloraVita aangeboden om de bloemist te inspireren en te ondersteunen in toekomstgericht ondernemerschap. De samenwerking stemt alle partijen tevreden.

Gratis VBW-lidmaatschap
Als onderdeel van de samenwerking brengt VBW bij haar leden Plantion onder de aandacht als aantrekkelijk en compleet inkoopcentrum. Andersom betaalt Plantion voor bloemisten die klant worden en aantoonbaar producten bij Plantion inkopen het lidmaatschap van VBW, waardoor deze bedrijven toegang krijgen tot het volledige supportprogramma. Op deze manier versterken Plantion en Koninklijke VBW niet alleen de Nederlandse bloemist maar ook elkaar.

(Foto: VVB van Bree)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Run op Finalerozen!

De finalekoorts rond de ontknoping van de Conference League, vanavond in Albanië, heeft ook het Rozenpakhuys...