PR-waarde Plant Bathing Studio ruim 1,5 miljoen

15-11-2018    08:31   |    Goedemorgen

De Plant Bathing Studio die Mooiwatplantendoen.nl in hartje Amsterdam opende van 15 tot en met 20 oktober is een groots succes gebleken. Met een mediawaarde van ruim 5 ton en een pr-waarde van ruim 1,5 miljoen oversteeg de kick-off van de ‘Bedankt Plant!’ campagne alle verwachtingen.

Zowel op radio als televisie werd nationaal en lokaal veel aandacht besteed aan de Plant Bathing Studio op de Haarlemmerstraat waar men zich kon onder laten dompelen in een groene oase om zich op te laden aan de kracht van planten. De studio gebaseerd op het populaire Japanse forest bathing of shinrin-yoku trok onder andere de aandacht van radio 538, Glamour, EditieNL, Parool, ELLE en Hart van Nederland. Maar ook op social media werd door bekende en minder bekende gezichten verhalen gedeeld over dé tijdelijke zen-plek.

Bedankt Plant!
De Plant Bathing Studio was het startsein van de nieuwe generieke consumentencampagne ‘Bedankt Plant!’ waarvan de commercial vanaf 21 oktober op de Nederlandse televisie te zien was. Bekijk de aftermovie van de Plant Bathing Studio op YouTube.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Missie Zuid-Holland naar China

De Provincie Zuid-Holland organiseert in de week van 23 tot 27 september een missie naar China onder leiding van Jaap Smit, Commissaris van...