Royal Brinkman zet streep door innovatieseminar

25-03-2020    09:45   |    Goedemorgen

Op grond van de maatregelen die de Nederlandse en buitenlandse overheden hebben genomen, heeft ook Royal Brinkman besloten dat de tweede editie van het innovatieseminar Let’s improve together voor 500 internationale telers niet kan plaatsvinden op 11 juni 2020.

De organisatie geeft als aanleiding het belang van de gezondheid van bezoekers, sprekers, medewerkers, alsook de situatie in Nederland, Europa en de wereld.

CEO Royal Brinkman Ton van Mil: “Dit besluit was onvermijdelijk, gezien de omstandigheden die de hele wereld treffen als gevolg van het coronavirus. In de afgelopen maanden is er al hard aan het programma van het seminar gewerkt, en waren we net gestart met het uitnodigen van internationale telers. Deze editie was een uitgelezen kans om wereldwijd telers écht samen te brengen. Maar we gaan onze tijd gebruiken om er te zijn voor onze klanten. Juist nu hebben zij behoefte aan de kennis en de verbindingen die Royal Brinkman biedt. Met toewijding richten wij ons volledig om ondernemers te helpen het beste te behalen in deze onwerkelijke periode. De sector wordt momenteel hard getroffen en het beleveren van tuinbouwondernemingen wereldwijd heeft voor nu onze volledige prioriteit.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Pluukz helpt tulpenkwekers

Normaliter is het tulpenseizoen nu op zijn hoogtepunt. Maar door de impact van de Corona crisis is deze...