Sanitainer.nl helpt bedrijven in strijd tegen coronavirus

22-05-2020    10:03   |    Goedemorgen

Vier ervaren ondernemers uit Emmeloord zijn een nieuw bedrijf gestart: Sanitainer.nl. Het bedrijf wil de strijd aangaan met het corona-virus door handdesinfectiezuilen en handdesinfecterende vloeistof voor grootverbruikers op de markt te brengen.

Sanitainer.nl wil de producten niet alleen continu, maar ook snel te leveren, zo geeft Hans Emmink aan. Het onderscheidende karakter zit in het feit dat de producten gericht zijn op grote aantallen mensen.  "De zuilen zijn de enige in hun soort die werken met 10 liter werkvoorraad, werkend met een voetpedaal en zijn handig verrijdbaar en dus mobiel. De nevel die over de handen komt, blijft in de unit zodat de omgeving schoon blijft. De zuilen zelf zijn super onderhoudsvriendelijk."

Vraag schoot omhoog
Sanitainer.nl ontstond zo'n 8 weken geleden en werd opgericht door Hans Emmink. Inmiddels zijn ook Laurent Louws, Léon Dantuma en Rob Kroneman aangehaakt om het bedrijf te versterken. "De unieke zuilen die wij leveren hebben dusdanig veel voordelen dat de vraag omhoog schoot. De zuilen zijn niet aan te slepen en de ondersteuning van vrienden die ook door de lockdown waren getroffen, was hoognodig om het overzicht te kunnen behouden en aan de groeiende vraag te voldoen."

De komende tijd gaat het met name om grootschalig desinfecteren van handen in bedrijven, scholen, kerken, sportverenigingen, camping, horeca etc. Dit gaat een grote uitdaging worden, geeft Emmink  aan. "Hiervoor hebben wij een praktische en bruikbare oplossing gevonden die op zeer korte termijn ingezet kan worden binnen organisaties en instellingen. Er worden maatwerkoplossingen geboden die ondernemers, instellingen en instanties ontzorgen. Inmiddels zijn desinfecteringszuilen en het bijbehorende desinfecteringsmiddel naar grote tevredenheid in gebruik bij gemeenten, telers, huisartsen, sportscholen en bedrijven."

Betaalbaar, snel en continu
Het is volgens Emmink van het grootste belang dat handdesinfecterend middel voor een acceptabele prijs, snel en continue kan worden geleverd. Sanitainer.nl heeft een samenwerkingsverband met meerdere leveranciers waardoor dit kan worden gewaarborgd. De vier bevriende ondernemers willen op deze manier hun steentje bijdragen aan de strijd tegen corona.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws