Sion Open June Edition

02-06-2020    09:37   |    Goedemorgen

Vanwege het Covid-19 virus vinden dit jaar de gebruikelijke landelijke Flower Trials geen doorgang. Wél organiseert Sion exclusief voor haar klanten van 8 t/m 19 juni Sion Open June [Digital] Edition, uiteraard met inachtneming van de RIVM hygiëneregels.

"Wij zien volop kansen. Vanwege het vele thuisblijven en het niet doorgaan van vakanties heeft de consument een grote behoefte aan positiviteit en gezelligheid. En hoe kan dat beter dan door vrolijkheid en geluk in huis te halen met bloeiende planten? Tijdens de Sion Open June Edition kijken we samen met onze klanten naar de toekomst en inspireren wij hen op ons bedrijf met een persoonlijke tour langs de nieuwste rassen en consumententrends in Sion Trend Lab. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een eigen digitale tour op maat", aldus Algemeen directeur Eric Moor. Sion Open June (Digital) Edition is uitsluitend toegankelijk voor vakgenoten en op afspraak.

Sion Trend Lab
Sion heeft als missie de Phalaenopsis continu te vernieuwen om de consument te blijven verrassen. In het Sion Trend Lab inspireert het bedrijf Phalaenopsis-kwekers én hun klanten met de nieuwste rassen, trends, toepassingen en concepten. In samenwerking met trendvertaler Sandra Könings (Trendlogic) presenteert de veredelaar op het bedrijf de sierteelttrends 2020/2021. Zo zijn bij de 'Organic' trend de nieuwste sustainable verpakkingen te zien. Ook zijn de trends 'Boost', 'Dream' en 'Sun' aangevuld met actuele items en weer helemaal up-to-date, zodat de bezoeker na zijn bezoek aan het Sion Trend Lab vol nieuwe ideeën de deur uitgaat.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Nieuw bestuurslid BBH

Per 11 september is Rieneke van der Houwen toegetreden tot het bestuur van Bloemenbureau Holland (BBH). Zij...