Sponsorinschrijving Bonjour Le Tour 2019 geopend!

07-08-2018    10:36   |    Goedemorgen

De eerste editie van Bonjour Le Tour is goed ontvangen bij de lezers van Goedemorgen en KAS Magazine, daarom hebben we besloten om de sponsorinschrijving voor de tweede editie in 2019 alvast open te gooien!

Veel teams uit de tuinbouwsector speelden fanatiek mee met het Tour-spel Bonjour Le Tour van Goedemorgen. Ook de poster die gratis te bestellen was en werd verspreid onder alle KAS-abonnees viel in de smaak. Zoveel zelfs dat bij één van de hoofdsponsors, Clean.Fresh.You. regelmatig mailtjes binnenkwamen met verzoek om de grote parcourposter op te sturen.

Aad Tijsen van Goedemorgen laat weten dat de inschrijving voor het sponsoren van Bonjour Le Tour 2019 is geopend. Mede dankzij het succes van de Nederlandse renners -die ook volgend jaar waarschijnlijk weer hoge ogen gaan gooien- is de belangstelling voor wielrennen enorm groot. Binnen de tuinbouwsector is het daarnaast een zeer gewaardeerde sport, wat wel bleek uit het succes van Bonjour Le Tour.

Zeker voor bedrijven die een eigen wielrenteam hebben of een wielrenploeg sponsoren is het interessant om je als sponsor te verbinden aan Bonjour Le Tour 2019. Ook in 2019 komt er weer een grote uiting in de vorm van een parcourposter, waar we speciaal voor de sponsoren een wielrenshirt in hun huisstijl op plaatsen. Uniek!

Er is ruimte voor tien sponsoren en vier hoofdsponsoren. Meer weten? Mail naar Aad Tijsen via aad@spam-protectjouwgoedemorgen.nl

 

 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Orchidee met Noorderlicht

Logico heeft een bijzondere nieuwe Phalaenopsis in het assortiment. De bloem is met fluoriserend groen en paars geverfd en draagt daarom de...