Steun voor #LoveFloriade

16-08-2022    09:41   |    Goedemorgen

Floriade Expo werd dit weekend zowel letterlijk als figuurlijk in het zonnetje gezet. Met de roadtour #LoveFloriade kreeg Floriade Expo 2022 een steuntje in de rug vanuit de tuinbouwsector. Decorum deed mee aan deze actie en zorgde voor meerdere bloemen en planten bij het uitdeelmoment.

Tijdens deze tour was iedereen welkom in de mobiele kas, werden onder andere Decorum bloemen en planten uitgedeeld aan het publiek en konden er leuke selfies gemaakt worden. Deze fleurige actie is georganiseerd door Royal FloraHolland, Bloemenbureau Holland, Flower Council of Holland en GroentenFruit Huis.

Op Floriade Expo worden oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland getoond, die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Op Floriade Expo heeft Decorum een stand van 30 m² in de belevingstuin en nemen Decorum kwekers wekelijks deel aan de internationale productcompetitie.

Floriade Expo is geopend t/m 9 oktober 2022.


Reacties (1)

L de Moor at 16.08.2022

Als bloemist vraag ik mijn eigen af of de buitenlandse bezoekers geregistreerd worden. Het is wel relevant om te weten of de FLORIADE de MEGA investering waard is om dingen te laten zien die al jaren lang toegepast worden.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Morgen op PTR: Nufarm

Tjeerd Peeters, technisch adviseur tuinbouw bij Nufarm, is morgenochtend te gast op Paprika Tasty Radio....